torsdag 6 december 2012

Torsdagsträffen i GÖTEBORGS OLOFSTORP


Så har vi åter igen haft en Torsdags Fikakväll i Göteborgs Olofstorp och det var ett glatt gäng som kom på besök några bekanta från förra veckan och några nya. 

Vi hoppas att detta ska leda till att fikaträffen blir den liten kvällsbilfikaträff när våren kommer. Idag var det flera stora händelser och de flesta skapade av Chrysler Windsor 1956 Entusiasten Bengt Andresen som kom med sin bil glidandes i sextongradig kyla tillsammans med polaren Christer.

För Måndagen den 6 December 1982 alltså exakt 30 år sedan idag så åkte dessa två grabbar till Smålandstenar och Bength slantade med några trevliga tusenlappar kontant för denna fina bil och för att fira detta Jubileum kom de körandes  i kylan till vårt Olofstorp där de berättade trevliga minnen om denna resa för 30 år sedan. Säljaren var lillebror till den välkände Ingemar på Ingemars USA bilar.

Bilen är designad av välkände Virgil Exner. För andra å sista året 1956 så kallade Chrysler sina bilar för ”100 million Dollar lock”  och får man tro Bength  så är det egentligen en underdrift i det namnet för den är värd mycket mer.  Vad som är riktigt roligt är att denna bil för varje år sedan Bength Köpte den faktiskt stigit i värde. Tack för en Trevlig Kväll, Vi som vill och kan ses om en vecka igen på Torsdagsträffen i Göteborgs Olofstorp.
 VÅRT TREVLIGA FIK I OLOFSTORP
 30 ÅR SEDAN DENNA KVÄLL GLED DESSA GRABBAR HEM TILL GÖTEBORG FRÅN SMÅLANDSTENAR
Å SKJUTS IN I UGN OM JAG FÅR BESTÄMMA....TACK BENGTH