lördag 19 oktober 2013

TUFFAST AV DE TUFFA


För 40 år sedan ungefär (ca 1973) var det två killar och en tjej som var extra tuffa på skolan i Luleå. Grabbarna hade högsta styret på Puchen och fräscha kransar runt navet och Bruden hon gilla bättre å hänga med grabbar än tjejkompisar. Och då de tuffaste av de tuffa!! Lärarna sa ”SKALL NI ALDRIG BLI VUXNA?”

Åren har gått och nån gång då och då  träffas de och gör nått bus tillsammans. I förra veckan kom en Hemi R/T Challenger 1971 hem från USA som den tuffaste av dom tuffa köpt och i går kom gänget med flyg från Luleå, tog in på Hotell i Göteborg och svängde sina lurviga tills efter midnatt, i morse kom de ut till mig och hämtade Hemin. Fixade några småsaker och fyllde tanken till bredden. Sen tog de sikte på Sundsvall 80 mil norrut och landade på hotellet där ikväll och känner jag dom rätt lär de sitta och berätta goa härliga historier från förr och nu och svänga sina lurviga även denna kväll.

Söndag blir det nog mitt på dan innan de smäller igång Hemin svänger ut på E4:anför de sista ynka 40 milen hem till Luleå….. Tuta å vinka om ni ser dom!

Måndag är de tillbaka på jobbet som vilken Svenssons som helst och  det är inte säkert de berättar för sina arbetskamrater om sitt 280 mil långa weekend äventyr.

Tack för titten och helt säkert är att lärarna den där dagen 1973 hade  rätt!! ” NI BLIR ALDRIG VUXNA!! OCH DET ÄR JU FÖR TUR ATT NI INTE BLIR!  TACK!